De Cognac XO Impérial van Cognac Chabasse is een voortreffelijke topcognac, waarin de druivensoorten Ugni Blanc, Colombard en Folle Blanche verenigd zijn.  In het glas schittert met deze cognac een stralend amber met goudbruine tinten. Het expressieve bouquet is prachtig getekend door de lange vatrijping. Naast de vanille-aroma's en tonen van eiken kruidigheid, komen fijne hints van gedroogd fruit naar voren. In de mond overtuigt deze Franse brandewijn met een dichte, zachte body die wonderwel harmonieert met de aroma's van de neus. De buitengewone volheid is te danken aan de lange houtrijping. De lange afdronk komt met nuances van vanille.  Vinificatie van de Chabasse Cognac XO Impérial De druiven voor deze Cognac worden zeer vroeg geoogst en vergist tot een zeer zure witte wijn. De zuurgraad beschermt tegen oxidatie, aangezien Cognac niet gezwaveld is. Deze basiswijn wordt nu tweemaal gedistilleerd in een koperen distilleerketel volgens de traditionele distillatiemethode uit Charentais. Voor de rijping worden houten vaten van Limousin-eik gekozen. Deze cognac rijpt daarin 40 tot 50 jaar. Serveersuggesties voor de XO Impérial Chabasse Cognac Geniet van deze topcognac gewoon solo voor het karmozijn of in een gezellige ronde met familie en vrienden. Deze brandewijn gaat ook perfect samen met een voortreffelijke sigaar of een kop mokka. 
Appelmoes, gedroogde abrikoos, geroosterd hout en Vanille

Cognac XO Impérial in GP - Cognac Chabasse

Hebt u vragen bij het product?
Die Maximale Bestellmenge wurde erreicht, Bestellmenge wird automatisch angepasst.
Mindestbestellmenge wurde unterschritten, Bestellmenge wird automatisch angepasst.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
6
12
18

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

0.7 Liter ( 708,16€ * / 1 Liter)
70011-SP-CO-583

Levertijd ca. 3-5 werkdagen

Enorme
selectie!
Veilige
verpakking!
Betrouwbare
verzending!
Top
Support!
Cognac XO Impérial in GP - Cognac Chabasse
495,71  €
0.7 l ( 708,16€ * / 1 l)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Meer informatie

De Cognac XO Impérial van Cognac Chabasse is een voortreffelijke topcognac, waarin de druivensoorten Ugni Blanc, Colombard en Folle Blanche verenigd zijn. 

In het glas schittert met deze cognac een stralend amber met goudbruine tinten. Het expressieve bouquet is prachtig getekend door de lange vatrijping. Naast de vanille-aroma's en tonen van eiken kruidigheid, komen fijne hints van gedroogd fruit naar voren. In de mond overtuigt deze Franse brandewijn met een dichte, zachte body die wonderwel harmonieert met de aroma's van de neus. De buitengewone volheid is te danken aan de lange houtrijping. De lange afdronk komt met nuances van vanille. 

Vinificatie van de Chabasse Cognac XO Impérial

De druiven voor deze Cognac worden zeer vroeg geoogst en vergist tot een zeer zure witte wijn. De zuurgraad beschermt tegen oxidatie, aangezien Cognac niet gezwaveld is. Deze basiswijn wordt nu tweemaal gedistilleerd in een koperen distilleerketel volgens de traditionele distillatiemethode uit Charentais. Voor de rijping worden houten vaten van Limousin-eik gekozen. Deze cognac rijpt daarin 40 tot 50 jaar.

Serveersuggesties voor de XO Impérial Chabasse Cognac

Geniet van deze topcognac gewoon solo voor het karmozijn of in een gezellige ronde met familie en vrienden. Deze brandewijn gaat ook perfect samen met een voortreffelijke sigaar of een kop mokka. 

PROFIEL
Productsoort: Gedistilleerde dranken
Restsuiker ca. in g/l: 20,0
Soort gedistilleerde drank: Cognac , Brandy
Gerijpt in: Klein hout
Land: Frankrijk
Druivensoort: Colombard , Picpoul (Piquepoul Blanc) , Ugni Blanc
Vinificatie details: Franse eik
Wijnoogst: NV
Aroma: Appelmoes , gedroogde abrikoos , geroosterd hout , Vanille
Mondgevoel: fluweelzacht , krap
Finale: lang
Optimale serveertemperatuur in C °: 15 - 18
Wijnglas aanbeveling: Sherry Glas / Neusglas
Gelegenheid: Open haard 's avonds , Verras kenners , Romantisch diner , Kerstmis
Flesdesign & uitrusting: verminderd
Inhoud in L.: 0,7
Sluiting: Kurk
Alcohol in vol%: 40,0
Distributeur: Cognac Chabasse - 51 Rue Elysee Loustalot - 17412 St.Jean d'Angely - Frankreich
Schrijf een review
Beoordelingen worden na verificatie geactiveerd.
Aanmelden

Aanmelden / registreren

UP