Meer informatie over Col De L'Utia Prosecco Extra Dry DOCG - Sacchetto
In het glas heeft de biologisch geproduceerde Col De L'Utia Prosecco Extra Dry uit Sacchetto een schitterende, glinsterende platinagele kleur. De eerste neus van Col De L'Utia Prosecco Extra Dry onthult tonen van acacia en perzik. De fruitige componenten van het bouquet worden vergezeld door minerale tonen.
In de mond is de textuur van deze lichtvoetige witte wijn heerlijk licht. In de afdronk maakt deze witte wijn uit de wijnstreek Veneto indruk met zijn goede lengte. Opnieuw zijn er hints van perzik en acacia.
Wijnbereiding van de Sacchetto Col De L'Utia Prosecco Extra Dry
Deze elegante witte wijn uit Italië wordt biologisch gemaakt van de druivensoort Glera. Na de oogst worden de druiven meteen naar het pershuis gebracht. Hier worden ze geselecteerd en zorgvuldig gekneusd. De gisting vindt vervolgens plaats in roestvrijstalen tanks bij gecontroleerde temperaturen.
Aanbevelingen voor de Col De L'Utia Prosecco Extra Dry van Sacchetto
Drink deze biologische witte wijn uit Italië zeer gekoeld op 5 - 7°C als begeleider van wokgroenten met vis, omelet met zalm en venkel of fruitige witlofsalade.