De Dalaruan Classic Selection Blended Malt Scotch Whisky van The Lost Distillery Company glinstert goud in het glas. In neus en mond aantrekkelijke rokerig-peperige tonen, in de neus onderstreept door fijne kruidige aroma's van gedroogd fruit, gezouten toffee en specerijen, in de mond zacht, ziltig en kruidig met een zachte, rokerige afdronk. Productie van de Dalaruan Classic Selection Blended Malt Scotch Whisky door The Lost Distillery Dalaruan Classic Selection whisky is gemaakt van een blend van gerijpte aromatische en turfachtige single malts, die vervolgens enige tijd in sherryvaten zijn gerijpt. De Dalaruan distilleerderij werd in 1825 opgericht door Charles Colvill, distilleerder en wagenmaker, in Campbelttown aan de westkust van Schotland in het oude graafschap Argyll and Bute, op het smalste punt tussen Schotland en Ierland. Het bestond tot 1925, toen het moest worden gesloten als gevolg van de ineenstorting van de whiskyhandel in Campbelttown.  The Lost Distillery Company, met de hulp van een team van whiskyhistorici, laat de productiemethoden en smaakprofielen van de vroegere distilleerderijen opnieuw de revue passeren. Door single malts van verschillende distilleerderijen uit de specifieke Schotse regio's te mengen en de gegeven middelen te gebruiken, slagen zij erin lang verloren gegane whisky's op deze manier opnieuw te interpreteren. Onderscheidingen voor de Dalaruan Classic Selection van The Lost Distillery Scotch Whisky Masters: Goud 2017
Gold
Medaille
The Scotch Masters of Whisky
gedroogde abrikoos, mineraal en Vanille

Dalaruan Classic Selection Blended Malt Scotch Whisky - Lost Distillery

Groot-Brittannië Schotland (VK)
Dit item is momenteel niet beschikbaar!
Hebt u vragen bij het product?
56,97  €
0.7 l ( 81,39€ * / 1 l)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Enorme
selectie!
Veilige
verpakking!
Betrouwbare
verzending!
Top
Support!
Dalaruan Classic Selection Blended Malt Scotch Whisky - Lost Distillery
56,97  €
0.7 l ( 81,39€ * / 1 l)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Meer informatie

De Dalaruan Classic Selection Blended Malt Scotch Whisky van The Lost Distillery Company glinstert goud in het glas. In neus en mond aantrekkelijke rokerig-peperige tonen, in de neus onderstreept door fijne kruidige aroma's van gedroogd fruit, gezouten toffee en specerijen, in de mond zacht, ziltig en kruidig met een zachte, rokerige afdronk.

Productie van de Dalaruan Classic Selection Blended Malt Scotch Whisky door The Lost Distillery

Dalaruan Classic Selection whisky is gemaakt van een blend van gerijpte aromatische en turfachtige single malts, die vervolgens enige tijd in sherryvaten zijn gerijpt.

De Dalaruan distilleerderij werd in 1825 opgericht door Charles Colvill, distilleerder en wagenmaker, in Campbelttown aan de westkust van Schotland in het oude graafschap Argyll and Bute, op het smalste punt tussen Schotland en Ierland. Het bestond tot 1925, toen het moest worden gesloten als gevolg van de ineenstorting van de whiskyhandel in Campbelttown. 

The Lost Distillery Company, met de hulp van een team van whiskyhistorici, laat de productiemethoden en smaakprofielen van de vroegere distilleerderijen opnieuw de revue passeren. Door single malts van verschillende distilleerderijen uit de specifieke Schotse regio's te mengen en de gegeven middelen te gebruiken, slagen zij erin lang verloren gegane whisky's op deze manier opnieuw te interpreteren.

Onderscheidingen voor de Dalaruan Classic Selection van The Lost Distillery

  • Scotch Whisky Masters: Goud 2017
PROFIEL
Productsoort: Gedistilleerde dranken
Soort gedistilleerde drank: Whisky - Whiskey
Land: Groot-Brittannië
Regio: Schotland (VK)
Wijnoogst: NV
Prijzen: The Scotch Masters of Whisky (Spirits Business) - Gold
Aroma: gedroogde abrikoos , mineraal , Vanille
Mondgevoel: melty
Finale: lang
Optimale serveertemperatuur in C °: 15 - 18
Wijnglas aanbeveling: Sherry Glas / Neusglas
Gelegenheid: Cadeau voor goede vrienden , Verras kenners , Mannendag
Flesdesign & uitrusting: klassiek
Inhoud in L.: 0,7
Sluiting: Kurkstop
Alcohol in vol%: 43,0
Distributeur: The Lost Distillery Company - KA1 2BY Kilmarnock - Schottland
Allergenen en ingrediënten: bevat kleurstoffen
Schrijf een review
Beoordelingen worden na verificatie geactiveerd.
Aanmelden

Aanmelden / registreren

UP