♥ Momenteel 17 151 wijnen alleen voor jou! ♥
Persoonlijk advies!
Veilige verpakking!
Betrouwbare verzending!

Bekroonde Feinschmecker wijnen

(2)

Der Feinschmecker wordt sinds 1975 uitgegeven en bestrijkt zo'n beetje het hele genotspectrum. Of het nu gaat om restaurants, olijfolie & azijn, wijn of reizen - de Feinschmecker ontdekt, rapporteert, beoordeelt, bekritiseert. 

Lees meer over Bekroonde Feinschmecker wijnen
Filters sluiten
van tot
Hooggewaardeerd  
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Stoan Bianco Alto Adige DOC 2021 - Cantina Tramin
Stoan Bianco Alto Adige DOC 2021 - Cantina Tramin
Witte wijn Droge Italië Trentino-Zuid-Tirol (IT) Alto Adige /Südtirol DOC (IT)
TIP!
The Maker Verdejo Rueda DO 2021 - Pedro Escudero The Maker Verdejo Rueda DO 2021 - Pedro Escudero
Witte wijn Droge Spanje Castilië en León (ES) Rueda DO (ES)

Onder de redacteuren bevinden zich gerenommeerde namen als Stuart Pigott, Eckart Witzigmann en Wolfram Siebeck. Feinschmecker beoordeelt in de regel geen afzonderlijke wijnen, maar stelt het hele wijnhuis op de proef, waarbij maximaal 5 Feinschmecker F's kunnen worden verdiend. Bovendien worden meestal drie bijzonder interessante wijnen als aanbeveling vermeld. Daarnaast reikt de Feinschmecker jaarlijks prijzen uit voor de beste collectie, de nieuwkomer van het jaar, de wijnmaker van het jaar, enz.

Der Feinschmecker beveelt aan

Der Feinschmecker bericht vanuit de Hanzestad Hamburg over eten, drinken en levensvreugde op hoog niveau. Een van de stokpaardjes van het tijdschrift zijn de talrijke prijzen, waarmee verschillende aspecten van de Duitse en internationale wijnwereld worden belicht. Wijnmaker van het jaar, wijncollectie van het jaar, de beste wijnhuizen - Der Feinschmecker vindt zijn winnaars in elke categorie.

Voor prijzen zoals die van de beste wijnhuizen gebruikt het tijdschrift een systeem van 0 tot 5 diamanten. Individuele wijnen worden uitgeroepen tot Beste Koop en hebben geen gedifferentieerde beoordeling. Pas in de begeleidende beschrijving ontdekt de lezer van Feinschmecker de nuances van de geproefde wijnen. 

Het beoordelingssysteem 

Feinschmecker beoordeelt nauwelijks individuele wijnen, maar wijnhuizen, restaurants en wijnboeren worden op de proef gesteld. De felbegeerde prijs voor wijnhuizen van het vakblad is als volgt opgebouwd: 

5 zuigtabletten - Een van de beste wijnproducenten

4 zuigtabletten -

3 zuigtabletten -

2 zuigtabletten - Goede tot zeer goede wijnkwaliteit

1 zuigtablet -

½ ruitje - Half punt

0 zuigtabletten - Beoordeling opgeschort

UP UP
UP