Gammel Dansk betekent "De oude Deen" en is een belangrijk onderdeel van de Deense genietcultuur en is nu ook ver buiten de landsgrenzen bekend. De Gammel Dansk verschijnt in donkerbruin in het glas en verspreidt zijn aroma variërend van wilde rode bessen tot steranijs, nootmuskaat, anijs, gember, laurier en gentiaan tot bittere sinaasappel en kaneel. In de mond is deze Deense gedistilleerde drank een kruidig aromatisch bittertje met de smaken van rood bessenfruit en specerijen als anijs, gember, alsem en zoethout. Productie van Gammel Dansk Bitters zijn kruiden-eaux-de-vie met een overwegend bittere smaak, die gewoonlijk worden gemaakt door kruiden, specerijen en andere ingrediënten in alcohol te macereren en uit te laten lekken.  Gammel Dansk wordt gemaakt van 29 kruiden en specerijen uit de hele wereld, en het recept ervoor is geheim. De aroma's van de verschillende kruiden en specerijen ontwikkelen zich in de fijnste alcohol met een hoge zuiverheidsgraad. De belangrijkste ingrediënten voor de typische smaak zijn alsem, zoethout en gember. Serveeradvies voor Gammel Dansk Geniet van deze Deense bitter op kamertemperatuur of ijskoud.
Groen gras en Vanille

Gammel Dansk 1,0 l - Arcus

Noorwegen
Hebt u vragen bij het product?
Die Maximale Bestellmenge wurde erreicht, Bestellmenge wird automatisch angepasst.
Mindestbestellmenge wurde unterschritten, Bestellmenge wird automatisch angepasst.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
6
12
18

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

1 Liter
70217-SP-002

Vandaag verzendklaar, Levertijd ca.2-4 werkdagen

Enorme
selectie!
Veilige
verpakking!
Betrouwbare
verzending!
Top
Support!
Gammel Dansk 1,0 l - Arcus
33,17  €
1 l

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Meer informatie

Gammel Dansk betekent "De oude Deen" en is een belangrijk onderdeel van de Deense genietcultuur en is nu ook ver buiten de landsgrenzen bekend.

De Gammel Dansk verschijnt in donkerbruin in het glas en verspreidt zijn aroma variërend van wilde rode bessen tot steranijs, nootmuskaat, anijs, gember, laurier en gentiaan tot bittere sinaasappel en kaneel.

In de mond is deze Deense gedistilleerde drank een kruidig aromatisch bittertje met de smaken van rood bessenfruit en specerijen als anijs, gember, alsem en zoethout.

Productie van Gammel Dansk

Bitters zijn kruiden-eaux-de-vie met een overwegend bittere smaak, die gewoonlijk worden gemaakt door kruiden, specerijen en andere ingrediënten in alcohol te macereren en uit te laten lekken. 

Gammel Dansk wordt gemaakt van 29 kruiden en specerijen uit de hele wereld, en het recept ervoor is geheim. De aroma's van de verschillende kruiden en specerijen ontwikkelen zich in de fijnste alcohol met een hoge zuiverheidsgraad. De belangrijkste ingrediënten voor de typische smaak zijn alsem, zoethout en gember.

Serveeradvies voor Gammel Dansk

Geniet van deze Deense bitter op kamertemperatuur of ijskoud.

PROFIEL
Productsoort: Gedistilleerde dranken
Land: Noorwegen
Wijnoogst: NV
Aroma: Groen gras , Vanille
Finale: lang
Wijnglas aanbeveling: Sherry Glas / Neusglas
Gelegenheid: Familiefeest , Partij
Flesdesign & uitrusting: klassiek
Inhoud in L.: 1,0
Alcohol in vol%: 38,0
Distributeur: Arcus AS - Destilleriveien 11 - Gjelleråsen - 1483 Hagan - Norwegen
Allergenen en ingrediënten: Bevat sulfieten en zwaveldioxide
Schrijf een review
Beoordelingen worden na verificatie geactiveerd.
Aanmelden

Aanmelden / registreren

UP