♥ Momenteel 15 606 wijnen alleen voor jou! ♥
Persoonlijk advies!
Veilige verpakking!
Betrouwbare verzending!

Verzending & Betaling

De artikelen worden verzonden vanuit Dresden/Duitsland. U bestelt in Duitsland. Wij verzenden vanaf 1 € goederenwaarde met DHL en UPS en vanaf ca. 180 flessen op pallet met een expeditiebedrijf. De verzendkosten worden berekend in en tijdens het bestelproces weergegeven in de valuta die u hebt gekozen en berekend tegen de respectieve wisselkoers.

Verzendkosten voor klanten uit de gastronomie, restaurant, hotel en catering worden vermeld in uw apart geactiveerde gedeelte. Om toegang te krijgen, hoeft u alleen maar een klantenrekening te openen en ons een e-mail te sturen via het contactformulier.

DHL DHL Packstation UPS UPS Express
 
Nederland
(Gelieve te bestellen op vinello-wijn.nl)
DHL verzendkosten
Standard

tot 18 flessen (tot 29 kg) - 18 €

tot 36 flessen (tot 58 kg) - 35 €

tot 54 flessen (tot 87 kg) - 45 €

tot 72 flessen (tot 116 kg) - 55 €

vanaf 73 flessen (> 116 kg) - 65 €

We verzenden niet naar:

  • Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint-Eustatius, Sint-Maarten

Beschikbaarheid en leveringstermijnen

Wij tonen de respectievelijke levertijd bij het product en in de kassa. Als de hoeveelheid van het artikel verandert, kan de levertijd veranderen, afhankelijk van de voorraad.

De leveringstermijn begint te lopen vanaf de dag van ontvangst van de betaling tot 14 uur. Valt de ontvangst van de betaling op een zaterdag, zondag of feestdag in Duitsland of Saksen, , dan wordt de leveringstermijn berekend vanaf de eerstvolgende werkdag. Dit geldt ook voor de laatste vervaldag van de levering.

Indien het artikel niet in voorraad is, zullen wij u tijdig op de hoogte brengen (bv. in geval van vintage wijziging).

Voor wijnen leveren wij het beschikbare oogstjaar. U heeft de mogelijkheid om een vintage wijziging te weigeren tijdens het bestelproces (checkbox).

Wij leveren zolang de voorraad strekt. Een leveringsgarantie is niet mogelijk en uitverkochte, niet reproduceerbare artikelen kunnen niet worden geleverd.

UP UP
UP