♥ Momenteel 19 365 wijnen alleen voor jou! ♥
Persoonlijk advies!
Veilige verpakking!
Betrouwbare verzending!

Carrière / Banen

Welkom bij VINELLO.winefamily - Wijnjobs!

Ben je op zoek naar een baan in de wijnsector? Meer rode wijn dan bloed in je lijf en altijd bedacht op het serveren van de juiste druppel op het juiste moment? Open voor alles, communicatief, vriendelijk en altijd gericht op plezier? Als jij zo door het leven gaat en je graag persoonlijk wilt ontwikkelen in de wijnbranche, dan ben je bij ons van harte welkom.

Wij zijn jonge, leuke en gezinsvriendelijke kenners die elke dag onze klanten de wereld van wijn elke dag aan onze klanten. Met veel liefde en de modernste technologie willen we de best mogelijke wijnbeleving voor iedereen toegankelijk maken.

We groeien sterk op eigen kracht, dus er ontstaan snel hele mooie carrièremogelijkheden !

Spannende uitdagingen, een flinke portie verantwoordelijkheid en veel vertrouwen staan je vanaf dag één te wachten.

Dorst naar meer? Kom bij het VINELLO.team.

Vind je niet de job die je zoekt, maar denk je toch dat je bij ons zou passen? Solliciteer dan gewoon spontaan op jobs@vinello.de !

Tips voor je sollicitatie: Lees onze vereisten aandachtig en reageer kort en bondig. Vertel ons waarom je bij ons wilt werken, waarom je bij ons past en waarom wij jou willen aannemen. Zorg ervoor dat je sollicitatie volledig is. Onvolledige sollicitaties worden zonder verder onderzoek afgewezen.

 
UP UP
UP